Camerabewaking

Camerabewaking is een van de meest doeltreffende manieren om vandalisme, inbraken of diefstallen op te sporen. Dankzij camera’s ziet u meteen wat er zich in en rond uw woning of gebouw afspeelt. Onze systemen voorzien u van haarscherpe beelden die u ook kan vergroten. Met de IP-camera kan u zelfs uw buitenverblijf via het internet nauwlettend in het oog houden.
Wij bekijken steeds met de klant wat hij wenst qua beeld en kwaliteit hierna bepalen we welk model of merk van camera we plaatsen.
 
Deze vorm van beveiliging wordt gerealiseerd binnen de wettelijke mogelijkheden, zoals deze zijn bepaald in de wet op de  camerabewaking van 21 maart 2007.        

Als Erkend Installateur zijn wij trots op ons Diamond D4 Label

D4 

Wat zijn de voordelen van dit kwaliteitslabel?

  1. KWALITEIT - Het Diamond D4 Label garandeert de koper een product die verschillende strenge kwaliteitscontroles heeft doorstaan. Hierdoor is men er steeds van verzekerd dat men topproducten in huis haalt. Vanwege deze strenge controles wordt er 4 jaar garantie verstrekt op Diamond D4 Label producten.
  1. DUURZAAMHEID - Het Diamond D4 Label is niet merk gebonden, dit betekent dat het label over verschillende merken heen kan toegekend worden. Dus het Diamond D4 Label productenbestand blijft groeien.
  1. DIVERS - Het Diamond D4 Label is niet exclusief voor één groep gebruikers of toepassing. Het betreft een heel scala van producten. Het strekt van residentiële over KMO tot industriële toepassingen.
  1. INNOVATIEF - Het Diamond D4 Label is reeds toegekend aan het gehele OSIRIS gamma en een groot deel van het DAHUA gamma. Dit aanbod wordt constant uitgebreid.