Panasonic Videofonie

In dit nieuwe draadloze systeem zijn de modernste technieken toegepast. Het Panasonic VL-SWD501EX systeem is gemakkelijk te installeren en kan worden uitgebreid. Zodra er een bezoeker aanbelt op het camera deurbel paneel verschijnt het beeld van de bezoeker direct op de 5 inch hoofdmonitor en op de draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset.

Bent u op het moment van aanbellen niet thuis, geen probleem, u kunt de opgenomen beelden van de bezoekers terug zien in het geheugen van de hoofdmonitor. Als er wordt aangebeld neemt het systeem automatisch beelden op van de bezoeker.

De buitenpost is voorzien van een groothoeklens met een openingshoek 170 graden horizontaal en 115 graden verticaal. Hierdoor is de bezoeker in elke hoek van de camera goed zichtbaar en kunt u meerder personen volledig zien.

De buitenpost bevat ook een ingebouwd licht met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat het licht branden. Dit licht is ook in te schakelen vanaf de hoofdmonitor en de draadloze handsets.

Op het camera deurbel paneel zijn 2 elektrische deuropeners aan te sluiten.

Er zijn maximaal 2 camera deurbel panelen aan te sluiten op het systeem!

De Panasonic VL-SWD501EX set raden wij iedereen aan en is werkend te zien in onze showroom.